2014. október 18.

Ganoderma a magas vérnyomás ellen

GANODERMA (LINGZHI) – Egy csodálatos gyógynövény
Továbbra is a Ganoderma (Lingzhi) - A Magic, Herbal Medicine füzetből merítem a blogom tartalmát. Nagyon sok embert érint a magas vérnyomás, én leginkább a cukorbetegséghez hasonlítanám, hiszen ez is rengeteg szövődménnyel járhat.
Javaslom Neked, hogy olvasd el a blogot, próbáld ki a Ganoderma terméket, hiszen biztosan nem árt, viszont lehetséges, hogy Te is olyat tapasztalsz, amit ebben a tanulmányban leírtak.




Ganoderma a magas vérnyomást, az általa okozott fej- és vállfájást, valamint az érelmeszesedést is javítja.

Mr. Isao Tani tanulmánya, Kinki Egyetem Orvosi Kutatóintézet
A kísérleti alanyok túlnyomó részben magas vérnyomással küszködtek. A vérnyomás területén jelentõs javulást tapasztaltunk. Az egyik beteg kezdõ értéke (180/96 Hgmm) három hónap után 126/94 Hgmm-re csökkent. Ilyen jelentõs javulást nagyon ritkán tapasztalunk vérnyomáscsökkentõ gyógyszer alkalmazása nélkül.
Néhány nõnél, akiket érelmeszesedéssel kezelnek, a páciensek vérnyomása három hónap alatt 158/77-rõl 128/67-re csökkent. A koleszterinszintjük szintén javult, 269-rõl 242-re (megj.: mg/dl-ben mérve, a nálunk szokásos mmol/l helyett). 
Egyes betegeknél a magas vérnyomás fej- és vállfájással jár együtt. Az õ vérnyomásuk egy hónap alatt 151/78-ról 118/72-re csökkent, és megszûnt a fejfájásuk is.
Több olyan beteg tapasztalt javulást mindkét területen, akik magas vérnyomásra és fájdalmakra is panaszkodtak.
A fenti eredmények alapján látható, hogy a ganoderma eredményesnek bizonyult a magas vérnyomású betegeknél. Vérnyomáscsökkentõ gyógyszerek alkalmazása ilyen esetekben csökkentheti a szisztolés nyomást, azonban nincs hatással az diasztolés nyomásra. A ganoderma kivételes tulajdonsága, hogy mindkét értéket csökkentheti. 


Miért hatásos a ganoderma a szisztolés és az diasztolés vérnyomás esetében is?
Dr. Shigere Yuji a Kinki Egyetemrõl hat magyarázattal szolgál arra, miért eredményes a ganoderma alkalmazása a szív- és érrendszeri betegségek esetén:
a.    Hozzájárul a magas vérnyomás beállításához.
b.    Emeli a kórosan alacsony vérnyomást.
c.    Megakadályozza az érelmeszesedést, csökkenti a koleszterinszintet.
d.    Megakadályozza a trombózist, feloldja a vérrögöket.
e.    Mérsékli a vérnyomáscsökkentõ szerek mellékhatásait.
f.    Vérnyomáscsökkentő szerekkel történő együttes alkalmazása esetén csökkentheti a vérnyomást.




Az agyi érelzáródás, szívinfarktus, agyvérzés és angina pectoris (koszorúér-betegség) esetén is hatékony.
Mr. Ueraba Kioshi tanulmánya, Kinki Egyetem
A ganoderma szedése csökkentheti a fenti betegségek súlyosabb tüneteit, hagyományos kezelés nélkül. A fenti esetek között volt egy páciens, akinél két esetben is érelzáródást diagnosztizáltunk a jobb agyféltekében. (A legjobb eredményt a ganoderma és az Urokinase együttes szedésével érte el.) A betegnél végül teljesen megszûnt a mozgáskorlátozottság.
Egy részlegesen bénult, agyi érelzáródástól szenvedõ beteg szabadon tudott mozogni a ganoderma szedését követõen. Szabad zsír- és ß-lipoprotein-értékei visszaálltak a normális szintre.
A ganoderma fogyasztása a szívbetegekre is jó hatással lehet. A ganoderma más szerekkel történõ együttes szedése jobb eredményekkel járhat. Mindemellett, mivel a fenti betegségek nehezen gyógyíthatók, jobb rendszeresen ganodermát szedni, hogy eleve megelőzzük a kialakulásukat.

Amennyiben úgy döntesz, hogy szeretnéd kipróbálni, akkor mindenképpen a DXN termékeit javaslom, hiszen több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek a termesztés területén. A termékeket itt találod.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kíváncsi vagyok a véleményedre, de kérlek, ne itt tombold ki magad.:)